neděle 9. února 2014

Co se v mládí naučíme, v dospělosti jako když najdeme :D

Naše možnosti jsou neomezené,

je dobré začít v útlém věku :o)


Jaro se blíží :) obzvlášť tuto sobotu nás mnohé vytáhlo sluníčko ven :D Představíme vám novinku pro tuto sezónu. Hodí se jak pro vnitřní použití, tak i pro outdoor aktivitu. Děti si program přímo zamilují a navíc jim můžeme nabídnout neomezenou možnost variací a nikdy se nebudou nudit!!!
Představujeme vám Parkur školka - jedná se o vybavení Parkur patentovaného konceptu " Kjub" pro naše nejmenší. 


Patentovaný [Kju:b] systém je velice bezpečný, stabilní a vyhovuje Evropským normám. V Rakousku je již tento program zařazen do školních osnov tělovýchovy. Tento průkopnický koncept vznikl na základě dlouhodobého průzkumu ve školních hodinách tělocviku specialisty z Německa. Děti ztráceli zájem cvičit na starých dřevěných sportovních pomůckách, jako je švédská bedna, gymnastický kůň či kladina. Němečtí specialisté se nechali inspirovat různorodostí městských částí, neboli venkovním prostředím. Největší inspirací při vývoji byla Parkur sportovní aktivita. Průkopnictvím je vznik Parkur programů pro všechny věkové kategorie, jak pro naše nejmenší, tak pro dorost a dospělé. 


Děti se na nových Kju:b komponentech naučí mnoha dovednostem!!! Posilují své sebevědomí, odvážnost, pružnost, posilují celé své tělo a  každou výukovou hodinu můžou mít úplně jiné překážky a tělocvik je nikdy nepřestane bavit. Získají úplně jiný přístup k pohybu, vždy se na hodiny tělocviku budou těšit: "co nového je bude čekat ":)



Jedině u nás můžete zakoupit Kju:b programy a bezpečnostní žíněnky. Poskytujeme veškeré poradenství a také můžeme pomoct se získáním dotací na obstarání těchto sportovních potřeb: 
Projekt: "Pohybová gramotnost".

Nově na našem eshopu: Parkur škola-

http://eshop.jipast.cz/volny-cas/parcour/parkur-treninkovy-skolni-14771.html

Také přikládám video Parkur performance Antonína Musila ke shlédnutí. 
Video od profíků ze Sokol Jihlavy-

http://www.youtube.com/watch?v=_JmP-2vvihs

Limity neexistují :D




Žádné komentáře:

Okomentovat