neděle 19. října 2014

Yóga jako příležitost poznat sám sebe

Nejdříve rozpohybuj svou duši a tvé tělo tě příjemně překvapí

nech se nadnášet a lítej s Aero jógou


Vyšlo spousta článků o dietě a zdravém cvičení, ale článek věnovaný duši najdeme málokdy.

Co když je opak pravdou a o koho by jsme se měli především starat je naše duše? Nejdřív rozhýbejme svou duši a pak naše tělo. Skvělou příležitostí, kdy tělo můžeme nechat v pozadí je třeba plavání, kdy nás voda nadnáší a my se můžeme soustředit pouze na pohyb a užíváme si plavání a zároveň relaxujeme. Další perfektní pomůckou je Hamaka, na které se budeme cítit, jako by jsme měli opravdu křídla :) Na Hamace se provádí Aero jóga neboli Flying yoga. Jedná se o cvičení bez gravitace, nebo alespoň cvičení s gravitací snížených hodnot.




Hamaka je speciální závěs s madly,který doma připevníte ke stropu nebo venku na bydlo či větev stromu. A pak už si užíváte cvičení bez gravitace. Do hamaky se v různých pozicích zavěšujete a pak posilujete, protahujete, uvolňujete, relaxujete celé tělo. Tři madla na každé straně slouží pro provedení náročnějších cviků. Yogíni jistě ocení vyzkoušet si klasické yogové asány ve stavu " beztíže". Výška nastavení Hamaky se dá snadno regulovat, diky popruhu s oky. Cvičení v Hamace je zábavou pro všechny bez rozdílu věku a kondice.


Balíček obsahuje Hamaku, elegantní vak, návod na montáž i použití.

Barevné odstíny:, tmavě tyrkysová, světle tyrkysová, světle modrá,fialová, růžová, červená, smetanová, dle barevné škály na fotografii níže.

zdroj YogaGuru.cz


V případě dalších dotazů  nás neváhejte kontaktovat: na tel: 495221115 nebo na emailu : info@jipast.cz
Zaujala vás Hamaka a cvičení na ní?
zdroj YogaGuru.cz

Hamaku a další doplňky na jógu najdete na našem eshopu: http://eshop.jipast.cz/index.php?ref=80&qs=yoga




Žádné komentáře:

Okomentovat